Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárVégszó

A felsorolt nyelviskolák mindegyike (beleértve a miénket is) szolgáltatást végez, amivel érvényesülni próbál a piacon. Régebben megfigyelhető volt egy komolyabb árverseny, ami manapság talán "szelídebb" lett, ugyanakkor még mindig sokat számít az óradíj mértéke.

Ebben az árversenyben a Völgyhíd Nyelvstúdió jó helyen szerepel, annak ellenére, hogy nem célunk minél olcsóbbnak lenni a többieknél. Honlapunk szövegezését sem úgy alakítottuk ki, hogy az olcsóságot helyezzük előtérbe. Óradíjtáblázatunk legelőkelőbb helyén a legdrágább óradíj található, amit neked kell csökkentened azzal, hogy átolvasod a honlapunkat és kihasználod a kedvezményeket.

Ha ezt megteszed, akkor Veszprém egyik legolcsóbb nyelvóradíját tudod összeállítani magadnak. De nem ezzel csalogatjuk leendő diákjainkat, hanem szigorú, határozott hangvételű szabályainkkal próbálunk egy kiszámítható, stabil hátteret biztosítani számodra. Ezek a szabályok betarthatóak és végső soron neked kedveznek azzal, hogy egy nyugodt, kevésbé pörgős környezetbe érkezve tanulhatsz.

Nálunk nincs "iskolahangulat". Nincsenek nagy csoportok, órák utáni összejövetelek. Van viszont személyre szabott figyelmesség, ami nem csak az oktatásban mutatkozik meg, hanem abban is, hogy karácsonykor ajándékot kapsz tőlünk, ha pedig igényled, az órák alatt étellel (süti), itallal (kávé, cappuccino) kínálunk.

A fent tárgyalt nyelviskolák mindegyike színvonalas, megbízható oktatást végez, jó szívvel tudjuk ajánlani őket. Ugyanakkor a tőlük hozzánk átjövő diákok hosszú sora azt mutatja, hogy van igény az általunk kínált oktatási környezetre.

Nyelvtanulás fájdalommentesen
 Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.