Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárA jelentkezés menete

Milyen célt szolgál a személyes találkozó?
Miután elolvastad ezeket az oldalakat és jelentkeztél hozzánk, egy személyes találkozót beszélünk meg veled. Ez egy kölcsönös mérlegelési lehetőség számodra és számunkra is. Meglátod milyen helyen és körülmények között tanítunk, eldöntheted, szeretnél-e próbaórán részt venni. Természetesen a személyes találkozóért fizetni nem kell, nem tart tovább fél óránál és azt a célt szolgálja, hogy megismerjük egymást, valamint pontosítsuk a részleteket. Ha már tanultál korábban angolt, vagy németet, egy rövid beszélgetésre is sor kerül. Házinak pedig egy, a szintednek megfelelő tesztet adunk, hogy megtudjuk, milyen nyelvtani gondjaid vannak. Nem kell aggódni, nem az számít, mennyire tudsz angolul, vagy németül, hiszen pont azért akarsz tanulni, hogy fejlesszed a nyelvtudásod.
Mit jelent a próbaóra?
Ha a személyes találkozót követően úgy döntesz, kipróbálod nálunk a nyelvtanulást, három próbaórán vehetsz részt. Ezekért már fizetned kell, az összeget a mindenkori óradíjtáblázat tartalmazza. A próbaóra célja, hogy megismerd a tanulási körülményeket, a tanár stílusát. Nekünk pedig lehetőséget biztosít arra, hogy felmérjük, mi a legmegfelelőbb számodra.
Mit tartalmaz a képzési szerződés?
Amennyiben a próbaórákat követően úgy érzed, hogy a segítségünkkel elérheted a kívánt célt, szerződéskötésre kerül sor. A Képzési Szerződésben rögzítjük az általad választott oktatás részleteit, a fizetési feltételeket, a képző (Völgyhíd Nyelvstúdió), valamint a tanuló által vállalt kötelezettségeket.
Tegeződés vagy magázódás?
Amint észrevetted, itt a honlapon tegeződünk. Az internetnek ez a természete. A valóságban ehhez nem ragaszkodunk és ha zavar a tegező forma, jelezzed és figyelembe vesszük.

Jelentkezésed után kapsz egy válasz e-mailt, amiben továbbra is tegező formát használunk, ugyanakkor telefonban az első alkalommal valószínűbb a magázódás, hiszen a telefonálás megint egy másik világ, ott az a szokás és úgy illendőbb. Később, ha tanítványunk leszel, minden bizonnyal tegeződni fogunk, de ezt természetesen majd a helyzet dönti el. 45 és 39 évesek vagyunk, iskolás és felnőtt diákjainkkal tegeződünk. Ha valaki idősebb nálunk, hozzá igazodunk.


Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.