Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárA DIRI-ről

Nyelvstúdiónk a DIRI (Diák Információs Rendszer az Interneten) felületét használja a diákokkal való kapcsolattartásra. Ez az információs rendszer lehetővé teszi számunkra (és diákjaink számára is), hogy rugalmasan, hatékonyan, megbízhatóan, követhető módon kezelni tudjuk az alábbiakat:

A DIRIbe regisztrálni kétféle módon tudsz. Vagy a jobb felső sarokban található "beúszómenün" keresztül - ekkor simán bekerülsz a rendszerbe. Vagy pedig - ez utóbbit javasoljuk - a Tanfolyamok menüpont alatt egy számodra megfelelő tanfolyamot kiválasztva továbblépsz és regisztrálsz.

Ekkor a megfelelő tanárhoz (Hunor - angol, Anita - német) máris fel tudsz vinni egy megbeszélés időpontot. Ha elakadsz vagy nem értesz valamit, bátran írj vagy hívj minket. De csak akkor, ha már szétnéztél, próbálkoztál és nem sikerült.

Mielőtt jelentkezel hozzánk, mérlegeld, hogy tudod-e vállalni azt a nem túl nagy, de mégiscsak létező adminisztrációs többletet, amit a DIRI fog jelenteni számodra. Az alábbi szabályokat vedd figyelembe:

Röviden és lényegretörően: A DIRI megkönnyíti a tanítás keretét adó adminisztrációs feladatokat. Segítségével több időt tudunk szorgalmas diákjainkra fordítani, számukra kiszámíthatóbbá, áttekinthetőbbé válik az oktatás.
Ha valamilyen oknál fogva ellenszenvet érzel a fentiek iránt, vagy nem értesz velük egyet, ne jelentkezz hozzánk!

Android rendszerű mobiltelefonnal rendelkező diákjaink számára fejlesztettük ki AnDIRI mobilalkalmazásunkat. Ennek telepítéséről, használatáról ide kattintva tájékozódhatsz.Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.