Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárA Völgyhíd Nyelvstúdió tanárai

Nyelvstúdiónk családi vállalkozás. Nyelvtanár házaspárként ketten tanítunk saját otthonunkban. Más tanárokat alkalmazni nem tudunk. Kérjük, ne küldjenek nekünk tanári munkára való álláspályázatokat.

Angol tanár

Név: Péter Hunor
Életkor: 50 év
Végzettség: Angol nyelvtanár, Veszprémi Egyetem, 1996
Tanítási tapasztalat: 27 év

Személyes Facebook profilom

LinkedIn profilom

Az évek során tanítottam általános-, és középiskolában, nyelviskolában, valamint magántanárként a szokásos módon: odahaza az íróasztal mellett.

Levonva a tanulságokat, arra jutottam, hogy hatékonyan tanítani leginkább úgy tudok, ha vállalom az önállóságot. Így jelenleg saját nyelvstúdiónkban tanítok főállásban. Egyéni vállalkozóként csak saját magamnak és diákjaimnak tartozom elszámolással. Nincsenek teljesíthetetlen ígéretek. Amit ígérek, azt betartom, amit nem tudok betartani, azt nem ígérem meg.

Tanítási stílus: Óráimat igyekszem hatékonyan és gördülékenyen tartani. Az időtrabló, tanárt kevésbé igénylő feladatokat lehetőleg házinak adom fel. Az órán sok a beszédgyakorlás, hanganyag hallgatás. Sok házit adok (kivéve, ha valaki határozottan kéri, hogy ne adjak, mert egyáltalán nincs ideje otthon). Rendszeresen ellenőrzöm diákjaim haladását tesztekkel, melyeket házi feladatként otthon kitöltenek és órán csak a problémás részeket beszéljük át.

Német tanár

 

Anita

 

Név: Péter Hunorné, Anita
Életkor: 44 év
Végzettség: Német nyelvtanár, Veszprémi Egyetem, 2004
Tanítási tapasztalat: 19 év

Képek kislányunkról

Személyes Facebook profilom

Kezdettől fogva magántanárként tanítottam, legtöbbször otthon, de előfordult, hogy házhoz mentem.

Férjemhez hasonlóan én is úgy gondolom, hogy a leghatékonyabb az, ha az ember saját terepen, a nyelvstúdiójában dolgozik.

Tanítási stílus: A német nyelvben fontos és elég nehéz rész a nyelvtan, de törekszem arra, hogy ne legyek nagyon nyelvtanközpontú. Ha igény van rá, vagy ha látom, hogy valami nem megy, akkor szoktam beiktatni külön nyelvtani gyakorlóórákat. Fontosnak tartom a hanganyagokat. A házi feladat mennyisége változó. Ha valakinek sok gyakorlásra van szüksége, akkor többet szoktam adni.

A Völgyhíd Nyelvstúdió tantermei

 

Nyelvstúdiónk Veszprémben, a Templom utca 7. alatt található (Térkép). Azért erre az ingatlanra esett a választásunk, mert a lakószintek és szobák száma lehetővé tette számunkra úgy kialakítani két tantermünket, hogy azok működése ne zavarja túlzott mértékben magánéletünket.

Ugyanakkor kompromisszumokat kellett kötnünk. Diákjainknak el kell fogadniuk, hogy amikor órára jönnek, nem egy irodaépületbe lépnek be. Igyekszünk azonban úgy szervezni az életünket és úgy működtetni a nyelvstúdiót, hogy ne érezzék zavarban magukat, amikor megérkeznek, és óra alatt ne terelje el figyelmüket a kintről beszűrődő zaj.

Csendes környéken lakunk, nincs nagy jövés-menés, a termek pedig ideálisak a tanuláshoz.

Az angol terem nagyobb, de szakmai okokból öt diáknál határoztuk meg a maximális létszámot. Ettől speciális esetekben el lehet térni. A német terem elsősorban magánórákra lett kiszemelve, itt maximum két diákot tudunk egyszerre fogadni.Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.