Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárÓracsomagok, Hosszabbítás, Érvényességi idő

Háromféle óracsomag vásárlására adunk lehetőséget, attól függően, hogy milyen óradíj-kedvezményt szeretnél igénybe venni. Mindegyik csomaghoz más érvényességi idő tartozik, amely nem arányos egymással. A nagyobb csomagok gyakoribb óralátogatást feltételeznek.

Fizethetsz készpénzzel, átutalással vagy bankkártyával. Az OTP Bank mobil POS terminált biztosít számunkra, így kényelmesen, többletköltség nélkül egyenlítheted ki óradíjadat bankkártyáddal.

Az érvényességi idő megújítását átutalás esetén a következő első érintett órától számítjuk, ezért nem ér hátrány téged azzal, ha hamarabb utalsz, mint az esedékes tanóra. (Pl. ha hétfőn érkezik az utalás, de csak szerdán lesz óra, akkor szerdától számoljuk).

Ez a hosszabbítás nem csak az új befizetésedre, hanem az esetlegesen megmaradó egyenlegedre is vonatkozik.

Évente több alkalommal előfordul, hogy rövidebb-hosszabb időre bezárunk, szabadságra megyünk (egy-két hét). Ilyenkor befizetett csomagod érvényességi idejét meghosszabbítjuk. Párnapos szünetek (ünnepek) esetében nincs hosszabbítás, mivel ezek csak minimálisan befolyásolják lehetőségedet az óralátogatásra.

Az érvényességi időt illetően szigorúak vagyunk! Nem a büntetés, diákjaink megrövidítése a cél. Azért van a bőségesen rendelkezésre álló idő, hogy kényelmesen, előre tervezhetően járhass hozzánk nyelvet tanulni.

Az érvényességi idő figyelése, nyilvántartása közös feladatunk, a csomag időben való felhasználása viszont a te felelősséged! Nem kérheted számon rajtunk, ha kicsúsztál az időből.

Kattints a Késés, Lemondás, Hiányzás almenüpontra vagy erre a linkre.

 Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.