Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárKedvezményeink

Tandíjad mértékét többféleképpen csökkentheted:

Kedvezményeink ÖSSZEVONHATÓAK egymással, így ha figyelmesen végigolvasod honlapunkat és kihasználod a kedvezményeket, az alap tandíjnál jóval alacsonyabb árat tudsz összeállítani magadnak.

Csomagbónuszok

Alkalmankénti fizetés helyett óracsomagot válthatsz. Elköteleződésedet csomagbónusszal jutalmazzuk. Erről az Óradíjak menüben tájékozódhatsz.

Kapacitásbónusz

Időnként kapacitásbónuszt adunk új jelentkezőink számára.
Igénybevételének módját a Kapacitásfigyelő menüpontban találod.
Mértéke: 10 000, 20 000, 30 000 forint. Felhasználható mindhárom óracsomagunknál.

A kapacitásbónuszt néha módosítjuk, függően diákjaink számától. Mindig a jelentkezésed pillanatában érvényes kedvezmény vonatkozik rád.
Ezt az ajándékot számodra egyszer, a legelső csomagbefizetéskor biztosítjuk és csak akkor, ha hivatkozol rá. A későbbiekben ismételt csomagvásárlásokkal és kuponkódokokkal tudod csökkenteni tandíjadat.

Kuponok

Kuponokat már meglévő tanítványaink kapnak jutalomból. Ezeket igényelned nem kell, mi fogjuk felajánlani neked, attól függően, hogy mennyire vagy megbízható, kiszámítható diákunk.
Mértéke jellemzően: 5 000, 10 000, 15 000, 20 000 forint.
Felhasználható az alábbi óracsomagoknál:

Két fajtája van: Saját kupon és Átruházható kupon.
Saját kupon: A kapott kódot saját magad használhatod fel a legközelebbi csomagbefizetésedkor. Önszerveződő csoport diákjai számára minden csomagbefizetéskor megadjuk ezt az ajándékot. Egyéni diákjaink, valamint általunk szervezett csoportok diákjai időnként részesülnek benne. Általában "ki kell érdemelni" megbízhatósággal, rendszeres órára járással.
Átruházható kupon: A kódot küldd el egy ismerősödnek. Első csomagbefizetésekor mindkettőtök számára a megadott összeget írjuk jóvá egyenlegeteken. Amennyiben nem vagy már diákunk, a jutalmat készpénzben vagy folyószámlára utalással adjuk neked.

Példák kedvezményeink felhasználására

Új diákként érkezel hozzánk

Aktív státuszú diákunk vagy

 Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.