Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárTanfolyamok nyelvstúdiónkban,
egyéni és csoportos képzés - Jelentkezés

Nyelvstúdiónk kis forgalmú, családi vállalkozás. Így a csoportos tanfolyamok nem fix indulásúak, azok kezdése az éppen jelentkezők számától, céljaitól függ. Ha angolul vagy németül szeretnél tanulni, érdemes minél előbb jelentkezned, nem csak akkor, amikor már kezdenél. Egy csoportos képzés megszervezése sok időt vesz igénybe, nagyobb adminisztrációt igényel, mint egy magánóra elkezdése.

Angol tanfolyamainkon 1-5 fő, német tanfolyamainkon 1-3 fő a diákok száma.

A tanfolyamok helyszíne minden esetben a Völgyhíd Nyelvstúdió (Veszprém, Templom utca 7). Kihelyezett képzést nem tudunk vállalni. Magándiákokat is csak nyelvstúdiónkban fogadunk, házhoz nem megyünk.

Miután honlapunkon lehetőleg minél több oldalt elolvastál és nyelvstúdiónkat még mindig szimpatikusnak találod, magadat pedig késznek arra, hogy nálunk tanulj, jelentkezz meghirdetett tanfolyamaink valamelyikére a lenti listából. Ez vonatkozik mind az egyéni, mind a csoportos oktatásra.

Az adatok kitöltése és elküldése nem jelent kötelezettséget semmire, így bátran nekiállhatsz. Email címeddel, telefonszámoddal nem élünk vissza. Ha meggondolod magad, nem fogunk hívni, zaklatni. Nem kérdezzük meg, hogy: "Sültkrumplit kérsz hozzá?"

Ha bizonytalan maradtál, vannak kérdéseid vagy nem nyelvoktatással kapcsolatban szeretnél megkeresni minket, egyéb formában is felveheted velünk a kapcsolatot. Viszont ha nálunk akarsz tanulni, a jelentkezés első lépése itt kezdődik:

Tanfolyamok a Völgyhíd Nyelvstúdiónál

tanfolyamaink:3

 Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.