Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárGyorsüzenet küldése, telefonos érdeklődés, személyes megkeresés

Nyelvstúdiónkhoz olyan tanulni vágyók (vagy kényszerülők) érdeklődését, jelentkezését várjuk, akik efogadják szabályainkat és tudják, hogy a nyelvtanuláshoz idő, szorgalom és olykor pénz is kell. Cserébe nyugodt környezetet, kiszámítható haladási ütemet biztosítunk.

Szabályaink egyike, hogy a kapcsolatfelvétel elsődleges módja az email. Számunkra teljesen természetes az email használata, postafiókunkat mobiltelefonon, asztali számítógépen rendszeresen ellenőrizzük, a levelekre aznap, de legkésőbb másnap válaszolunk.

- Ha konkrét elképzelésed van, a legjobb, ha a tanfolyamok menüpontnál jelentkezel. Döntésed később természetesen módosítható. A jelentkezés nem kötelez semmire.

- Ha kérdéseid vannak, vagy egyéb ügyben szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, rendelkezésedre áll egy űrlap a Gyorsüzeneteknél. Ennek elküldésével egy emailt kapunk adataiddal és az üzenettel együtt. A megadott email címedre küldjük a választ. Igény esetén felhívunk telefonon.

- Telefonon is felhívhatsz minket. De ezt csak akkor tedd, ha bizonytalan vagy, túl sok a kérdésed, amire itt a honlapon nem kaptál választ. Elképzelhető, hogy nem vesszük fel, vagy csak nagyon röviden tudunk beszélgetni. Hívásod fontos és megtisztelő számunkra, de az idővel gazdálkodnunk kell.

- Személyesen is felkereshetsz minket. Egy családi házban oktatunk, ami az otthonunk is egyben. Szívesen fogadjuk az "utcáról beeső" érdeklődőket is, de előfordulhat, hogy éppen tanítunk, így nincs elegendő időnk a beszélgetéshez.

Éppen ezért, a személyes megkereséshez emailben vagy telefonon időpontot kell egyeztetnünk. Az oktatás megkezdése előtt egyébként is el kell jönnöd egy rövid találkozóra.

Mielőtt írnál nekünk vagy hívnád a számunkat, olvassad el az alábbi idézetet:

"Ha egyszer azt mondod, hogy ekkor meg ekkor ott leszel valahol, és mégsem vagy ott, akkor csak egy mentséged lehet. Valami szörnyűséges dolog történt és elpusztultál. Mert, ha még élsz, csak egy kicsikét is, akkor is hírt adsz valamiképpen, hogy miért nem lehetsz ott, ahol várnak reád. Mert az emberi élet legdrágább kincse az idő, nem lehet pótolni semmivel. S aki másokat várakoztat, az időt lop el tőlük. Ha csak pénzt lop el másoktól, azt jóváteheti. De az ellopott időt nem lehet pótolni semmivel."
(Wass Albert)

Sikeres munkánk egyik alapja a helyesen beosztott, előre megtervezett menetrend, a komoly háttérmunkával, személyes, telefonos, emailes egyeztetésekkel összeállított órarend.
Ha nem értesz egyet a fenti idézettel, ha nem tudod tartani magad előre egyeztetett időpontokhoz, akkor nagyon kérünk, NE jelentkezz hozzánk.

Ugyanakkor szeretettel várunk, ha tanulni akarsz és hajlandó vagy érte áldozatokat hozni.
Ha kérdéseid maradtak, bal oldalon kattints a Gyorsüzenet vagy a Telefonos érdeklődés almenüpontra. Ha tudod, mit szeretnél, kattints a Tanfolyamok menüpontra.Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.