Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárTanóra

Egy tanóra 45 perc. Egy alkalom általában egy (45 perc) vagy két tanóra (90 perc). Igény esetén ettől el tudunk térni. Vannak helyzetek, amikor 60 vagy akár 120 percet van nálunk egy diák. Az óradíj kiszámolása ebben az esetben sima felszorzással (szükség esetén a diák javára történő kerekítéssel) történik.

Az óradíjakról a Billingo rendszerében számlát írunk, melyet a diák email címére elküldünk.

Az órák lemondása más elbírálás alá esik a bevezetó órák és a tanfolyami órák során. Azon belül is különbség van a magánóráról és a csoportóráról történt hiányzás esetében. A részleteket lent, az Óra lemondása fejezetben olvashatod.

Bevezető órák

Amikor először találkozunk személyesen, egy ingyenes, kötelezettségmentes megbeszélésen veszel részt. Ezt követően még három alkalommal jöhetsz úgy órára, hogy nem köteleződsz el.
Ez a három alkalom csak magánóra lehet. Ha csoportba szeretnél járni, ezen akkor is túl kell "essél". Kivétel, ha önszerveződő csoport jön létre és már ismeritek egymást.

A három bevezető óra esélyt ad számunkra, hogy kiszűrjük azokat, akik nem valók nyelvstúdiónkba. Valamint lehetőséget biztosít nyelvi szinted felmérésére. Érdeklődőink pedig el tudják dönteni, valóban hozzánk szeretnének-e járni. Megfelel-e nekik a környezet, a tanár.
A bevezető órák díja az óra végén fizetendő készpénzben, bankkártyával vagy azonnali átutalással a mobiltelefonodról kezdeményezve.

Tanfolyami órák

A három bevezető órát követően folytathatod a magántanulást vagy csatlakozhatsz csoporthoz. Felhívjuk ugyanakkor a figyelmed, hogy családi nyelvstúdió vagyunk. A kis forgalom és a saját magunk által hozott szigorú szabályok miatt nem mindig tudunk megfelelő csoportot indítani. Erről már rögtön az elején tájékoztatunk, ennek tudatában kezded meg a három bevezető órát. Nem csapunk be, nem vezetünk félre senkit.

Kattints az Óracsomagok almenüpontra vagy erre a linkre.Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.