Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárA könnyebb eligazodás érdekében használd az alábbi térképet!

Címünk: Veszprém, Templom utca 7.

A Dózsa György útról nyíló kicsi, egyirányú utcában lakunk pár száz méterrel a Viadukt (Völgyhíd) előtt. Az utca bejáratával szemben van a tűzoltóság épülete. A sarkon pedig a református templom.

A Völgyhíd Nyelvstúdió utcaképe a Google Maps-en

A ház előtt három autó parkolására van lehetőség. Igény esetén az udvarba is be tudjuk engedni diákjainkat. De az utcában máshol is meg lehet állni. A Dózsa György úton van a Harmat utcai buszmegálló, a Színháznál pedig helyközi járatok is megállnak.

Elsősorban akkor jelentkezz hozzánk, ha Veszprémben vagy vonzáskörzetében laksz, tanulsz vagy dolgozol. Ugyan több olyan tanítványunk volt már, akik távolabbi településekről jártak be, de tapasztalatunk szerint ilyenkor nagyon körülményes tud lenni az órára járás és rendkívül gyorsan elmúlik a kezdeti lelkesedés. Ha a térségen kívüliként mégis minket választanál, gondold át, hogy utazásodat miként tudod megoldani, esetleg egybekapcsolni egyéb veszprémi látogatásoddal.

Amennyiben nem Veszprémben laksz, de egy itteni iskolában tanulsz vagy dolgozol, igyekszünk olyan időpontot találni számodra, ami hozzáigazítható a menetrendedhez.

 

VisszaAngol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.