Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárDöntéssegítő

Az alábbiakban útmutatást adunk ahhoz, hogy el tudjad dönteni, szeretnél-e nálunk tanulni, illetve miként jelentkezhetsz hozzánk. A lépéseket érdemes betartani, melyek a kevésbé időigényestől a több olvasást és komolyabb döntéshozatalt igénylőig haladnak.

Kérlek, figyelmesen, alaposan olvassad át a honlap tartalmát. Rendkívül fontos információt, szabályokat tartalmaz. Ha nem tudod vagy nem akarod betartani szabályainkat, anyagi veszteség érhet téged és az idődet is pazarlod (a miénket is).

0. Legyen egy megbízható email címed (lehetőleg Gmail.com), amit rendszeresen ellenőrzöl.
Néha nézz be a Spam fiókodba is.
Kapcsolattartásod nyelvstúdiónkkal elsősorban emailen keresztül fog zajlani!
Feladat: Ülj le, gondold át, hogy valóban napi szinten használsz-e emailt. Ha nem, akadozni fog a velünk folytatott kommunikáció és csalódva távozol tőlünk.
Kapcsolattartási protokollunkról itt bővebben olvashatsz. Kattints a linkre, fontos információt tartalmaz.

1. A térképen ellenőrizd, hogy hol tanítunk, tudsz-e hozzánk órákra járni. Nem csak jó időben, hanem esőben, hóban, hidegben is hajlandó vagy kimozdulni és eljönni. Cserébe tiszta, színvonalas, hőmérsékletre is kellemes környezetet biztosítunk számodra. Tantermeink klimatizáltak, méretük megfelelő, nem fogsz "nyomorogni".
Feladat: Első látogatásod előtt ellenőrizd a címünket. A Google Maps utcanézetét is használhatod, így még könnyebben idetalálsz.

2. Tudj róla, hogy elsősorban magándiákokat tanítunk, csoportokat ritkábban indítunk. Nem nyelviskola vagyunk, hanem családi nyelvstúdió. Kis forgalom, nagy odafigyelés.
(Ha már a szlogeneknél tartunk, hivatalos mottónk: Nyelvtanulás fájdalommentesen.)
A Melyiket válasszam menüpont alatt az egyéni oktatás és csoportos képzés jellegzetességeiről olvashatsz.

3. A Szabad időpontok menü tartalmát átolvasva mérlegeld, hogy életviteled lehetővé teszi-e az órákon való rendszeres részvételt.
Feladat: Gondold át, hogy milyen életvitelt folytatsz! Ura vagy-e az idődnek vagy mások ugráltatnak téged? Amikor időpontkezelő rendszerünkbe felviszel majd hozzánk egy órát, rajtad múlik, hogy tudsz jönni vagy mások mondják meg azt, hogy jöhetsz-e?

4. Kapacitásfigyelő oldalunkon ellenőrizd, tudunk-e fogadni téged.

5. Olvasd el a Kérdések-Válaszok menüpontban található szöveget, valamint a Tanárok-Tantermek részt, ahol magunkról írunk. Csak ezt követően foglalkozz az óradíjakkal!

6. Tekintsd meg óradíjainkat, valamint fizetési csomagjainkat és a kapcsolódó szabályokat. Ezekkel együtt tudjuk biztosítani, hogy oktatásunk színvonalas, a diákok kiválogatása lelkiismeretesen történjen. Nincs tömegtermelés, futószalag-effektus. Diákjainkra több figyelem irányul, a nálunk töltött idő hasznos és minőségi oktatást eredményez.

7. Árfigyelő oldalunkat elolvasva láthatod, hogy érdemes élned felkínált kedvezményeinkkel. Ezeket felhasználva a többi nyelviskolával is versenyképes óradíjat állíthatsz össze magadnak.

8. Fussad át a DIRI-ről szóló rövid ismertetőt. Órákra való jelentkezéshez tudnod kell használni.
Feladat: Gondold át, hogy képes, hajlandó vagy-e precízen, előre megtervezett órarend szerint járni hozzánk és óráidat magad felvinni időpontkezelő rendszerünkbe.

9. A kalibráló segítségével nagyjából el tudod dönteni, milyen szinten vagy. Érdemes kitölteni és ellenőrizni a teszteket. A kitöltött, javított teszteket az első találkozóra hozzad magaddal. Ha kezdő vagy, természetesen erre nincs szükség.
Feladat: Gondold át, mit és mikorra szeretnél elérni! Irreális célokat nem tudunk teljesíteni.  Csalódás fog érni, ha túl későn kapsz észbe!

10. Végül kattints a Tanfolyamok menüpontra és kezdd el a jelentkezési folyamatot!

Ha kérdésed van, szívesen segítünk. Csak a trehány, felületes és az időnket pazarló érdeklődők elől igyekszünk elbújni. Így miután végigolvastad a honlapot és jelentkezés előtt még kapcsolatba szeretnél lépni velünk, így teheted meg:Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.