Diák
információs rendszer
az interneten
Belépés

Nyelvstúdió

TudástárKapacitásfigyelő

Nyelvstúdiónkban ketten dolgozunk, így gyakran előfordul teltház. Ezen az oldalon tájékozódhatsz, hogy jelentkezésed időszakában van-e szabad kapacitásunk, azaz el tudjuk-e vállalni az oktatásodat. Az adatokat rendszeresen ellenőrizzük és változás esetén frissítjük.

Abban az esetben, ha éppen nem tudunk több tanítványt vállalni, akkor is érdemes továbbhaladnod a honlap olvasásában, mert előre eldöntheted, valóban hozzánk szeretnél-e jönni. Ha igen, nagyjából havonta nézz vissza, ellenőrizd az állapotokat.

Angol: Teltház - 2024. júliusáig nem tudok új diákokat fogadni.

Német: Gördülékeny

Ellenőrizve és frissítve: 2024.03.18

Jelenleg kapacitásbónuszt adunk német nyelvből.
Mértéke 30 000 forint, mely felhasználható első csomagbefizetésedkor. Jelentkezésednél másold be a következő szöveg egyikét:
"Szeretném igénybe venni a német nyelvből felajánlott 30 000 forintos kapacitásbónuszt."

 

Jelzések és magyarázatuk

Teltház: Egyáltalán nincs szabad időpont. Csak akkor jelentkezz hozzánk, ha nem mostanában szeretnél kezdeni. Előfordulhat "lyukasóra", de a szabad időpontok mennyisége nem alkalmas arra, hogy felelősségteljesen vállalni tudjuk az oktatást.

Zsúfolt: Van lehetőség új diák fogadására, de csak kompromisszummal az óra idejét és heti mennyiségét illetően. Nem biztos, hogy akkor és annyit tudsz jönni, ahogyan szeretnéd.

Gördülékeny: A legoptimálisabb állapot. Vannak diákjaink, de kedvedvre válogathatsz az időpontok közül.

Pangás: Leginkább nyáron fordul elő. Nem vagyunk zárva, de többet pihenünk, mint tanítunk. Ilyenkor előfordulhat, hogy kedvezményt adunk az ekkor jelentkezőknek.

Zárva: Nyaralunk, pihenünk, betegek vagyunk, vagy éppen kimentünk Angliába mosogatni. :-)

 

Munkánkat rendkívül komolyan vesszük, ezért csak akkor vállalunk új diákot, amikor felelősségteljesen biztosítani tudjuk az oktatást.

 

 Angol Angol és német Német
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - Nyelvtanulás fájdalommentesen
Nyilvántartási szám: 01055-2010
Völgyhíd Nyelvstúdió, Veszprém - 2024
ÓzWeb, 2005 - 2024.